Nina & Zorro FotoTrailer.jpg

Nina Dubbeldam

Nina (2003) is de dochter van Jeroen en net als haar vader besmet met het paardenvirus. Waar haar beide broers Rick en Chris liever tijd doorbrengen op het voetbalveld, brengt Nina het liefst haar tijd door op stal.

Heel vroeg werd duidelijk dat ze niet zonder de pony’s en paarden kan. Al op tweejarige leeftijd was ze druk in de weer met haar pony Lady met poetsen, wassen, vlechten en stappen. Op Lady heeft ze de beginselen van het rijden geleerd. Na Lady kwam Rocky op stal. Met Rocky heeft Nina haar eerste sprongetjes gemaakt. Aangezien Rocky niet meer de jongste was en het tijd werd om met pensioen te gaan, heeft Nina haar carrière voortgezet op Sissy.

Met de schitterende Sissy is ze fanatiek wedstrijden gaan rijden en wist ze veel te winnen in het B-springen. Maar kleine meisjes worden groter en Sissy als A-pony groeide jammer genoeg niet met Nina mee, dus werd er op zoek gegaan naar een grotere pony. En dat werd de mooie zwarte C-pony Zorro. Met pijn in het hart heeft ze afscheid genomen van Sissy, die aan Otto Becker verkocht werd voor zijn jongste dochter. De overstap naar de C-categorie verliep heel goed. Nina behaalde mooie resultaten met Zorro, waaronder de titel Overijssels Kampioen in de klasse B en Kring Kampioen in de klasse M.
Inmiddels heeft Nina de overstap naar de paarden gemaakt en boekt ze met Ermita Di Fer goede resultaten.

nina en ermita.jpg