Nieuws 3.jpg

Jeroen Dubbeldam sluit zich aan bij Rolex

Release date: 07 Jul 2016

Met trots maakt springruiter Jeroen Dubbeldam, de huidige Wereld- en Europees Kampioen, alsook de Olympische gouden medaille winnaar van Sydney, bekend dat het toonaangevende Zwitserse horloge merk Rolex als zijn nieuwe sponsor zal optreden.

Jeroen Dubbeldam sluit zich hiermee aan bij de selecte groep van Rolex Testimonees, topsporters die het merk promoten. Dubbeldam heeft grote waardering voor Rolex dat al meer dan een halve eeuw wereldwijd de toonaangevende paardensportevenementen ondersteunt.

“De support door het wereldmerk Rolex voelt als een geweldige erkenning. Van jongs af aan identificeerde ik Rolex met de hoogste kwaliteit. Voeg daaraan toe de langdurige steun van Rolex aan de toonaangevende paardensport evenementen in de wereld en de stijlvolle wijze waarop dat gebeurt  maakt Rolex voor mij zeer bijzonder. Ik hoop daaraan verder te kunnen bijdragen,” aldus Dubbeldam.

Rolex is o.a. hoofdsponsor van de hippische top evenementen CHIO Aken (Duitsland), Spruce Meadows Masters (Canada), CHI Genève (Zwitserland) en Indoor Brabant in ’s-Hertogenbosch.

Jeroen Dubbeldam is, na de Duitse springruiter Hans Günter Winkler in de jaren vijftig van de vorige eeuw, pas de tweede ruiter ter wereld ooit die de Olympische, de Wereld- en de Europese titel heeft gewonnen. Na het winnen van de Olympische gouden medaille in Sydney, won Jeroen een gouden medaille tijdens de Wereldkampioenschappen en Europese Kampioenschapen in 2014 en 2015.  Hij won toen ook team goud met het Nederlandse springteam. Daarvoor won hij ook team goud bij de Wereldkampioenschappen in Aken in 2006 en bij de Europese Kampioenschappen in Mannheim in 2007. Op de verdere imposante erelijst van Dubbeldam staan ook de overwinningen van de twee meest prestigieuze Grote Prijzen ter de wereld, die van Aken en Calgary.    

 

Terug naar nieuws